Software Point - képzési központ

Jelentős fejlődésben volt részünk az elmúlt két hónapban. Nem csak honlapunk modernizálódott, de egy új ágazatunk, mely az elmúlt években kiemelten fontossá vált , kapott egy Software képzési központot irodánkban.

Elolvasom

Holz-Handwerk 2018 Nürnberg

Találkozzunk az SCM Group és az IMOS AG. software standján! Az Anest Csapat várja Önt Nürnbergben !

Elolvasom

Fernsterbau Frontale  Nürnberg 2018. március 21-24,EMMEGI

Engedje meg, hogy az Emmegi meglepje Önt! Fernsterbau Frontale  Nürnberg, Németország 2018. március 21-24 

Elolvasom

Tavaszi gyárlátogatás

Januári Digital Days szakmai túránk az SCM gyárban, rekord mennyiségű ügyfelünket vonzotta. Úgy döntöttünk, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel márciusban megismételjük.Tartson velünk 2018.március 8 és 10 között.

Elolvasom

SCM Digital Days, rekord mennyiségű résztvevővel

Szakmai utunkra rekord számú partnerrel érkeztünk Riminibe, az SCM Group Digital Days rendezvényére.Ahol a rendhagyó technológiákon kívüla jövőbe mutató üzemszervezést csodálhattuk meg.

Elolvasom

Légy csapatunk tagja

Folyamatosan fejlődésben lévő csapatunk most új munkatársait keresi.Értékesítő lennél? Ha szeretsz sokat utazni, beszélsz angolul,érdekel az üzemek és a gyártás folyamata, ráadásul jó kommunikációs készséggel áldottak meg az égiek, akkor nem kérdés, hogy jó sales tag lennél!

Elolvasom

Az innovációs eszközbeszerzési pályázat újra meghirdetésre került!

A pályázat 2017. december 06. napjától 2018. február 15. napjáig lesz benyújtható, kizárólag a Közép-Magyarországi Régión kívül megvalósuló fejlesztésékhez.

Elolvasom
Munkatársat keresünk
Átalánydíjas szerződés
S3
Gyári alkatrészek rendelése
Daraboló