Xylexpo innovációs díj 2018

Az SCM Group a Xylexpo kiállításon vezető szerepet töltött be az innováció terén. Az idei kiállítók között a legtöbb díjat kapta az SCM Group,a XIA - Xylexpo Innovation Awards 2018 ünnepségen.

Elolvasom

Tech Tour 2018. június 11-13.

Nyári Tech Tour az Scm Group két jelentős gyáregységébe. Rimini, Thiene

Elolvasom

Találkozzunk a Xylexpon Milánóban

XYLEXPO 2018. május 8-12. Csapatunk várja a világ elsőszámú faipari szakvásárán Milánóban! Az SCM több, mint 3000m2-en a 26. Xylexpo vásáron mutatja be a famegmunkálás élvonalába tartozó legújabb fejlesztéseit.

Elolvasom

Áprilisi alkatrész akciónk

Április hónapban 5% kedvezményt!

Elolvasom

A Faipar Napja a Construmán 2018.04.12.

A Bútorszövetség szervezésével ismét megrendezésre kerül a Faipari Szakmabörze, ezúttal a Construma Szakmalandia sátrában. Mi ott leszünk, folyamatosan keressük a tehetséges fiatalokat, hogy kölcsönösen tanulhassunk egymástól.

Elolvasom

Software Point - képzési központ

Jelentős fejlődésben volt részünk az elmúlt két hónapban. Nem csak honlapunk modernizálódott, de egy új ágazatunk, mely az elmúlt években kiemelten fontossá vált , kapott egy Software képzési központot irodánkban.

Elolvasom

Holz-Handwerk 2018 Nürnberg

Találkozzunk az SCM Group és az IMOS AG. software standján! Az Anest Csapat várja Önt Nürnbergben !

Elolvasom

Fernsterbau Frontale  Nürnberg 2018. március 21-24,EMMEGI

Engedje meg, hogy az Emmegi meglepje Önt! Fernsterbau Frontale  Nürnberg, Németország 2018. március 21-24 

Elolvasom

Tavaszi gyárlátogatás

Januári Digital Days szakmai túránk az SCM gyárban, rekord mennyiségű ügyfelünket vonzotta. Úgy döntöttünk, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel márciusban megismételjük.Tartson velünk 2018.március 8 és 10 között.

Elolvasom

SCM Digital Days, rekord mennyiségű résztvevővel

Szakmai utunkra rekord számú partnerrel érkeztünk Riminibe, az SCM Group Digital Days rendezvényére.Ahol a rendhagyó technológiákon kívüla jövőbe mutató üzemszervezést csodálhattuk meg.

Elolvasom

Légy csapatunk tagja

Folyamatosan fejlődésben lévő csapatunk most új munkatársait keresi.Értékesítő lennél? Ha szeretsz sokat utazni, beszélsz angolul,érdekel az üzemek és a gyártás folyamata, ráadásul jó kommunikációs készséggel áldottak meg az égiek, akkor nem kérdés, hogy jó sales tag lennél!

Elolvasom

Az innovációs eszközbeszerzési pályázat újra meghirdetésre került!

A pályázat 2017. december 06. napjától 2018. február 15. napjáig lesz benyújtható, kizárólag a Közép-Magyarországi Régión kívül megvalósuló fejlesztésékhez.

Elolvasom
Munkatársat keresünk
Élzáró
Gabbiani táblafelosztó
Ablakagyártó szoftver
Szerszám